Qui som

Qui som

Tracte, eficàcia i solucions

L'empresa

Gate Service Barcelona neix l’any 2013 per iniciativa de Cristina Cortijo Baides amb 15 anys d’experiència en el sector. L’objectiu d’aquesta empresa és oferir al client allò que busca: serietat en el tracte, eficàcia, solucions on altres veuen problemes i un treball de qualitat. El sector nàutic està en constant evolució però al mateix temps té molts aspectes relacionats amb els coneixements traslladats de generació en generació. En aquest sentit, Gate Service Barcelona hereta la saviesa del passat i la combina amb les darreres innovacions per oferir el millor al client i que la seva embarcació estigui a punt per sortir a navegar.

Cristina Cortijo

Cristina Cortijo Baides és la responsable de Barcelona Gate Service, una empresa que comença el març del 2013 després de més d’una dècada d’experiència en el món nàutic.

Serietat, responsabilitat, eficàcia i arreglar el que els altres no poden són els lemes d’aquesta empresa segons la seva creadora. Amb seu a Mataró però amb la mobilitat que exigeix aquesta feina i els temps actuals, Barcelona Gate Service ofereix els seus serveis al port que sigui.

Cristina Cortijo explica que “estem per trobar una solució al problema que presenti la seva embarcació, anys d’experiència i bons professionals ens avalen”.

Si vols saber més sobre els nostres serveis

T’atendrem a través del formulari, per les diferents vies de contacte o a les nostres oficines